Ruilen en Retourneren

Ruilen of retourneren? Dat kan natuurlijk!

U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Wanneer u een artikel retour stuurt wordt het aankoopbedrag binnen 8 werkdagen op uw bankrekening teruggestort. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons ontvangen zijn.

Let op: Graag willen wij uw retour zo goed en zo snel mogelijk behandelen. Hoe meer gegevens u invult hoe beter wij u kunnen helpen.

Garantie

Wij proberen altijd de beste kwaliteit aan u te leveren. Uiteraard wordt uw artikel 100% vergoed bij een fabricagefout. Bij Footballplus krijg je 3+3 maanden garantie op je bestelling.

Wat is een fabricagefout? Dit is een fout aan het product wat niet is ontstaan door:
-onjuist gebruik
-slijtage
-Geen of slecht onderhoud
-Het spelen op kunstgras met Firmground (FG) voetbalschoenen.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

Voor uw gemak biedt FootballPlus twee verschillende manieren om uw bestelling retour te sturen.

 

 1. Ruilen/retourneren in onze winkels
  U kunt uw bestelling natuurlijk gewoon in één van onze filialen ruilen of terug brengen. Op de homepage vindt u de filialen. In de winkel helpen onze medewerkers u graag verder.
   
 2. Opsturen naar ons antwoordnummer (gratis)
  Het kan zijn dat u niet in de buurt van één van onze winkels woont. In dat geval kunt u het artikel gratis opsturen naar ons antwoordnummer. Plak de bijgesloten retoursticker op de verzenddoos en geef het artikel af op het postkantoor of één van de andere TNT-servicepunten bij u in de buurt. Om uw retourartikel goed te kunnen behandelen verzoeken wij u het retourformulier volledig in te vullen.
   
 3. FootballPlus
  Antwoordnummer 10086
  5460 VB Veghel

  Let op: Stuurt u een bestelling retour die niet aan het antwoordnummer gericht is dan moeten wij € 14,- aan onkosten in rekening brengen. Retourzendingen vanuit het buitenland zijn conform de normale verzendtarieven.