Over ons

WIE IS FOOTBALLPLUS?

FootballPlus is al 10 jaar een specialist op het gebied van voetbal. Het team van FootballPlus bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers met de nodige ervaring op voetbalgebied. Met 3 vestigingen in Nederland, bent u in de gelegenheid om daadwerkelijk gebruik te maken van het doorpassen en een professioneel advies te ontvangen. Vakkundigheid, optimale service en snelle leveringen maken FootballPlus de ideale partner voor elke voetballer, trainer en vereniging.

Administratieafdeling

De administratieafdeling verwerkt de dagelijkse administratie van FootballPlus. Heeft u vragen over facturen of openstaande betalingen, stuur dan een e-mail naar info@footballplus.nl. Vergeet daarbij niet uw factuurnummer te vermelden.

Distributieafdeling

De distributieafdeling is verantwoordelijk voor het verzamelen en versturen van de bestelde artikelen. Heeft u vragen over een ontvangen pakket of over de status van een order, stuur dan een e-mail naar info@footballplus.nl. Vergeet daarbij niet uw ordernummer te vermelden.

Verkoopafdeling

Bij de verkoopafdeling kunt u terecht met alle technische vragen over schoenen, kleding etc. Ook kunt u hier terecht voor alle overige vragen over de producten op onze website. Aarzel niet om contact op te nemen via 0413 767275 of info@footballplus.nl.