Betalingsmethoden

Betalen kan op verschillende manieren.

IDeal

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
Betalen kan op verschillende manieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internet bankierprogramma van uw bankli>
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

Creditcard

U kunt ook betalen met uw creditkaart. Bij het betalen met Visa en Mastercard wordt u gevraagd naar de unieke CVC-code die gekoppeld is aan uw Mastercard. De driecijferige CVC-code kunt u vinden op de achterkant van uw Creditcard.

PayPal

PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door onze samenwerking met de Nederlandse banken kunt u eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen. Ook kunt u bij ons met uw creditcard betalen.

Een PayPal-rekening is gratis wanneer u betaalt. Wilt u betaald worden met PayPal, dan vragen wij hier een vergoeding voor.
Door eenvoudig uw bank- of girorekening aan een PayPal-rekening te koppelen, kunt uw veilig in binnen- en buitenland online betalen.
Het is niet nodig geld te storten op uw PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door u gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op uw PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op uw bank of giro.

PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal op eBay 'Kopersbescherming' aan. Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt. Producten die in aanmerking komen voor Kopersbescherming worden altijd weergegeven met het PayPal-logo.

Maak een Paypalaccount aan

Verzendkosten

FootballPlus komt u tegemoet in de verzendkosten. Verzenden is bij ons gratis!